Tablet App

De Innectis app werd in eerste instantie ontwikkeld voor het Android platform.

Aanmelden: De gebruiker logt in op de Innectis app. De authenticatie verloopt via de Innectis server.

Overzicht: De gebruiker krijgt een overzicht te zien van alle beschikbare vrachtbrieven voor zijn account. Dit kan op verschillende manieren onderverdeeld worden, bv. op basis van een route, datum, geografische spreiding. Via een zoekfunctie kan snel naar een bepaalde vrachtbrief gezocht worden.

Geo-locatie/tijdstempel: Bij het laden en lossen kan een geo-locatie en een tijdstempel worden opgeslagen. Zodoende kan nadien gemakkelijk worden gecontroleerd wanneer een lading is opgehaald of afgeleverd.

Tonen vrachtbrief: De gebruiker kiest uit de lijst een bepaalde vrachtbrief die vervolgens wordt afgebeeld op het scherm.

Aanvullen en corrigeren: De gebruiker heeft de mogelijkheid om commentaar toe te voegen en data aan te passen in de vrachtbrief.

Digitale handtekening: Er zijn verschillende mogelijkheden om commentaar toe te voegen en data aan te passen in de vrachtbrief.

Communicatie: De Innectis app staat steeds in communicatie met de Innectis server. Het systeem zorgt ervoor dat ook wanneer er geen G3 dekking is, de belangrijkste functies toch worden uitgevoerd. Nadien wordt alles gesynchroniseerd.

 

Download de Innectis app

Copyright 2014 © All Rights Reserved.